«Провокації - неприпустимі!»: начальник Рівненської ОВА про комендантську годину у великодню ніч

Скорочення комендантської години не буде

За словами начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля, скасування чи скорочення комендантської години на Великдень в області не буде. А правоохоронні органи працюватимуть у посиленому режимі.

На Рівненщині комендантська година діє з 00:00 до 05:00.

У цей час заборонено перебувати на вулиці й у громадських місцях, а також переміщатися транспортом чи пішки без спеціальної перепустки.

«Комендантська година не унеможливлює проведення нічного богослужіння у церквах. Віряни, які прийшли на службу до початку її дії, можуть залишатися в храмі на всю ніч. По завершенню комендантської години люди також можуть відвідати церкви і освятити великодній кошик» - повідомив Віталій Коваль.

«Наголошую: будь-які провокації з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації – неприпустимі. Це лише гратиме на руку ворогу», - зазначив очільник Рівненської ОВА.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: Великдень
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень