Звільненій за фото в купальнику виховательці з Рівненщини не дає спокою ексзавідувачка (ФОТО)

Уже п'ятий рік

Ще у 2018 році вихователька дитсадка з села Бугаївка Дубенського району на Рівненщині Віта Черешньовська стала відомою на всю Україну. Бо завідувачка дитсадка Лариса Музика звільнила її з роботи... за виставлене у соцмережі фото у купальнику, заявивши, що воно - аморальне.

Фото було з відпочинку у Туреччині. На них вихователька у відповідному для пляжного відпочинку вбранні цілувалася на носі корабля зі своїм законним чоловіком. 

 

Віта Черешньовська зі звільненням не погодилася і пішла до суду. Зрозуміло, що суд виграла і на роботі поновилася. Але завідувачка повторно її звільнила з тієї ж причини, що й раніше - через аморальну поведінку.

Вихователька повторно через суд поновилася. І, вигравши навіть апеляційний суд, отримала від Радивилівської міськради заборговану за вимушені прогули зарплату.

Втім, ексзавідувачка (а Ларису Музику з посади звільнили) досі не дає спокою Віті Черешньовській.

І днями на адресу Радіо Трек надійшов лист зі сканованими сторінками газети «Прапор Перемоги», у якій Лариса Музика взялася вже не лише за виховательку, а й за Радивилівську міськраду та суд.

 

Нагадаємо, що власником цієї газети є брат ексзавідувачки дитсадка і її адвокат у суді Олег Бернацький. А Лариса Музика у газеті - головний редактор.

 

У цій газеті ексзавідувачка називає виховательку «законодавицею моди - Вітою-бікіні, яка бігає по судах у пошуках якоїсь правди», виставляє її фото з лазні знову ж із законним чоловіком і пише, що та «їздить по чоловічій бані на горбу конька-горбунка».

Ми запитали у Віти Черешньовської, чому раптом зараз Лариса Музика порушила цю тему, і чи буде вона позиватися з ексзавідувачкою через наклеп та псування ділової репутації, вимагаючи моральної компенсації. Ось що вона відповіла:

Лариса Музика звернулася до Верховного суду України з оскарженням мого поновлення на роботі. І тиждень тому з суду прийшло повідомлення про те, що справу взяли до розгляду.

 

Вона з братом почала тішитися з цього і знову писати на мене у своїй газеті всяку гидоту, ображати міського голову, суддю. Я ту їхню газету не читаю, бо ця вся писанина - цілковита маячня. І реагувати на неї не збираюся.

 

Бо тираж тієї газети - лише якихось 200 примірників, тобто ніхто її не читає. І мати справу з Музикою і Бернацьким не хочу, бо сумніваюся у їхній адекватності.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень