Вигідні перспективи – Дівам, незаплановані витрати – Водоліям: гороскоп на 22 квітня

Також варто остерігатися стороннього впливу

ОВНИ

Зараз вам краще не демонструвати амбіції. Стриманість і тактовність дуже вам допоможуть й незабаром ви це оціните.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекають великі та приємні зміни. Вони будуть пов'язані з творчістю та особистим успіхом.

БЛИЗНЯТА

День символізує брехливі обіцянки або й відвертий обман. Не варто братися за нові справи, краще перечекати.

РАКИ

Ви зможете подолати підступи противників і захистити свої інтереси. Разом з тим ви можете відчути невдоволення собою, однак не дозволяйте нікому, навіть собі, підірвати віру у власні сили.

ЛЕВИ

Психологічний клімат у сім'ї та колективі буде залежати від вас. Це велика відповідальність, тому контролюйте свої слова та вчинки.

ДІВИ

Сприятливий день, який відкриє перед вами вигідні перспективи. Не відмовляйтеся від допомоги впливових осіб і покровителів.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можлива несподівана звістка або проблема, пов'язана з невиконаними обіцянками. Тримайтеся, бо сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами.

СКОРПІОНИ

Присвятіть цей день тому, що може підняти вам настрій. Постарайтеся викинути проблеми з голови і поживіть трохи у своє задоволення.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає напружений день, пов'язаний із цькуванням та агресією. Уникайте знайомств, особливо якщо хтось буде їх нав’язувати.

КОЗОРОГИ

Своєю категоричністю ви втрачаєте можливість зміцнити стосунки з оточуючими. Постарайтеся знайти компроміс – і все буде гаразд.

ВОДОЛІЇ

Можливі незаплановані витрати або робочий конфлікт. Це може перешкодити виконанню намічених справ.

РИБИ

Постарайтеся уникати категоричних та іронічних висловлювань, бо можете зіпсувати з кимось стосунки. Також відкладіть прийняття важливих рішень та остерігайтеся стороннього впливу.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень