Кінець кохання – Левам, жертовність – Овнам: гороскоп на 17 квітня

А Близнятам знадобиться сила волі

ОВНИ

Зараз не можна відмовляти у проханнях, бути егоїстичними. Жертовність, яку ви проявите цього дня, невдовзі повернеться вам.

ТЕЛЬЦІ

Зорі налаштовані до вас прихильно, тому не виключено, що з допомогою друзів або впливового покровителя вам вдасться створити стартовий майданчик для майбутніх успіхів.

БЛИЗНЯТА

Не починайте зараз нічого нового. Займайтеся поточними справами. Позитивний результат буде залежати від вашої сили волі.

РАКИ

Щоб втримати удачу, вам потрібно усвідомити свої досягнення, зміцнитися на позиціях і намагатися не пускати на свою територію метушливих, заздрісних і агресивних людей.

ЛЕВИ

Прагнення до оновлення за будь-яку ціну може обернутися непоправними наслідками. В особистому житті можливий остаточний розрив стосунків.

ДІВИ

Цього дня ви зможете досягнути успіху у різних сферах, але зорі радять акцентувати свою увагу на домашніх справах.

ТЕРЕЗИ

Вам пощастить вирішити проблеми, над якими ви працювали протягом тривалого періоду, але успіху ви зможете домогтися лише тоді, коли будете дивитися на ситуацію реально.

СКОРПІОНИ

Цей день має тенденцію до зростання інтуїції та життєвого потенціалу. Зараз значно поліпшаться подружні відносини.

СТРІЛЬЦІ

Несприятливий день для комерційної діяльності та укладання фінансових угод. Для початку прорахуйте свої можливі витрати та реальні доходи.

КОЗОРОГИ

Вам необхідно подбати про себе: нездужання, яке з’явиться цього дня, може мати серйозні наслідки.

ВОДОЛІЇ

День сприятливий для знайомств – вони можуть виявитися приємними та корисними. Гарний час для наведення ладу у документах.

РИБИ

Це буде не дуже простий день. Але з будь-якими неприємностями вам допоможуть впоратися кохані.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень