Відважні воїни: п’ять знаків Зодіаку з незламним бажанням захищати Батьківщину

Сталеві нерви, холодний розум і жага нищити ворога

Овни

Покровитель цього знаку – планета Марс. Справжній войовничий дух та відвага роблять сміливими воїнами. Овни імпульсивні та рішучі. Вони не вагаються ані хвилини, якщо йдеться про захист чого цінного для Овнів.

Тельці

Понад усе Тельці цінують комфорт та накопичені роками матеріальні цінності. І якщо хтось несправедливо хоче позбавити їх цього, вони стають безжалісними захисниками свого комфорту. Відчуваючи небезпеки Тельці перетворюються на сміливих воїнів, готових докласти максимум зусиль, аби позбутися загрози.

Леви

Це справжні лицарі, які окрім хороших бійцівських якостей не забувають про честь. Вони натхненно кидаються у бій й захищатимуть світ своїх цінностей до останнього подиху. Леви найбільш витривалий знак зодіаку, які гідно боротимуться за своє майбутнє. 

Скорпіони

На перший погляд, може здаватися, що їм взагалі байдуже, що відбувається навколо. Втім, вони просто витримують своє отруйне жало, щоб вдарити безпосередньо в ціль. Це найбільш мстивий знак Зодіаку, тож будьте певні – вся лють дістанеться саме ворогам. Їх головний мотор – це їх емоції, а вони в бою не підведуть.

Водолії

Вони не зможуть залишитися осторонь через загострене почуття справедливості. Ці бунтівники не зможуть ухилятися від своїх громадянських обов'язків, а захист сім'ї та рідних для них завжди на першому місці. Врятувати Батьківщину від окупантів – за честь для них.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень