Відсьогодні на Рівненщині заборонено риболовлю

Обмеження діятимуть впродовж зимового періоду

Відсьогодні на Рівненщині та ще у 20 регіонах розпочинається заборона на риболовлю на зимувальних ямах. Забороняється любительське, спортивне та промислове рибальство.

Зимувальна яма - місце масового скупчення риб у заглибленнях дна річок і озер в зимовий період. При зниженні температури у водоймах нижче 8 градусів починається зимова міграція до місця зимівлі. У риби різко знижується активність, практично повністю припиняється споживання їжі, уповільнюється інтенсивність росту, знижується частота серцевих скорочень, сповільнюються реакції на подразники.

В кожній області України місця зимувальних ям визначаються індивідуально, залежно від погодних умов. На Рівненщині риболовлю заборонено зокрема

на річках: Льва, Припять, Іква, Стир, Случ та Горинь

на озерах Біле та Нобель

Повний перелік місць, де заборонено риболовлю, можна побачити тут

За порушення правил рибальства на зимувальних ямах передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: риболовля
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень