Відправка посилок через «Укрпошту» подорожчала для рівнян

Як і листів

З 1 січня національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» підвищив тарифи на доставку листів і відправлень у середньому на 15%.

Вартість пересилання непріоритетних листів вагою від 1 г до 3 кг зросла на 14,3%, пріоритетних - на 11,1%.

Про це повідомляє УНІАН.

Доставка відправлень з послугою «Укрпошта Стандарт» вагою 10 кг коштуватиме 42 грн в межах області і 48 грн - у межах країни (проти 39,6 грн і 45,6 грн раніше відповідно).

 

Для посилок вагою 20 кг вартість складе 60 грн в межах області та 65 грн - в межах України (напередодні це було 54 грн і 60 грн відповідно).

Обмеження розмірів відправлення по довгій стороні для послуги «Укрпошта Стандарт» збільшилося з 50 см до 70 см, а ціна за адресним забором відправлення зросла на 3 грн - до 15 грн.

Вартість пересилання відправлень з послугою «Укрпошта Експрес» вагою 10 кг становитиме 49 грн в межах області та 55 грн - в межах країни (раніше 44 грн і 50 грн відповідно). Для посилок вагою 20 кг вартість становитиме 70 грн в межах області, 75 грн - в межах України (раніше - 64 грн і 70 грн відповідно).

При цьому, відповідно до повідомлення на сайті Мінінфраструктури, для послуги «Укрпошта Експрес» скасовується доплата за доставку в село.

Загальна вартість послуг «Укрпошта Стандарт», «Укрпошта Експрес» і «Укрпошта SmartBox» залишиться більш вигідною майже на третину від вартості інших операторів поштово-логістичного ринку країни», - також йдеться у повідомленні.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень