Відомий письменник звернувся до рівненського представника у Раді з питань захисту свободи слова

До голови Неалежної медіа-профспілки України Сергія Штурхецького

Олександр Ірванець

Нагадаємо, що вчора президент Володимир Зеленський видав указ про створення Ради з питань захисту сводоби слова та захисту журналістів. І до її складу ввійшов рівнянин Сергій Штурхецький.  

Відомий письменник з Рівного Олександр Ірванець звернувся до Сергія Штурхецького у Фейсбуку:

Олександр Ірванець 8 хв. 7 ЛИСТОПАДА
***
Отож, Зеленський розпустив попередню Раду з питань свободи слова та захисту журналістів, і створив свою. У цю новостворену структуру, як я довідався з мережі, входить Serhiy Shturkhetskyy, рівненський журналіст і громадський діяч.


Тож звертаюсь безпосередньо до тебе, Сергію! Відтепер за усі порушення свободи висловлювання я питатиму з тебе особисто. Почнемо з того, що саме зараз, у ці хвилини у помешканні власника телеканалу "Прямий" Володимира Макеєнка (я не маю симпатій ні до каналу, ні до самого Макеєнка) проходить обшук. Як ти ставишся до цього факту, і чи збираєшся якимось чином протестувати? Чи вважаєш це нормою? Чекаю відповіді!

Штурхецький відреагував так:

Сергій Штурхецький Рада, найімовірніше, збереться на своє перше засідання у понеділок. Вочевидь, обговоримо питання - однак навряд чи воно входить до нашої компетенції (консультативно- дорадчого органу на громадських засадах) Макєєнко - журналіст? Він точно не член профспілки і до мене не звертався за допомогою, зрештою, юридичну допомогу він собі, мабуть, забезпечить краще від будь-якого журналіста....

 

Якщо ти власник телеканалу ( Медведчук, Фірташ, Коломойський, Пінчук, Порошенко, Ахметов...), то чому в тебе не може бути обшуків?

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень