Стало відомо, кому з пенсіонерів доплачуватимуть по 500 грн

Щомісяця

На цю надбавку можуть розраховувати понад мільйон українських пенсіонерів.

Зокрема ті громадяни, яким виповнилося 75 років. Щомісяця вони отримуватимуть додаткову суму до основного розміру пенсії.

Розмір доплат складатиме близько 500 грн/міс. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила міністерка соціальної політики Марина Лазебна, передає «Дзеркало тижня»:

Ми розробили нові соціальні ініціативи. Для більш ніж одного мільйона пенсіонерів, яким виповнилося 75 років, ми хочемо також встановити щомісячну надбавку до пенсій. Близько 500 гривень.

За словами Лазебної, дату індексації пенсій визначать законодавчо, аби уникнути спекуляцій на цій темі.

Очільниця Міністерства соцполітики України Марина Лазебна

Очільниця Мінсоцполітики також додала, що на сьогодні дефіцит Пенсійного фонду становить 34 млрд грн, тоді як на початку року він складав 23 млрд грн.

Нагадаємо, що у квітні доплату по 500 грн до пенсії призначили для пенсіонерів старше 80 років. Також одноразову доплату у розмірі тисячі гривень отримали пенсіонери, у яких пенсія менш як 5 тис. грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень