Вже відомо, хто загинув у ДТП поблизу Рівного минулої ночі

Поліція встановила особу загиблого чоловіка

Як ми повідомляли, напередодні близько 23 години у Бармаках виявили тіло невідомого чоловіка. Поліція встановила, що смертельні травми він отримав унаслідок ДТП.

Правоохоронці поширили інформацію щодо трагедії й шукали рідних загиблого чоловіка. Вже незабаром поліція почала отримувати повідомлення про ймовірну особу загиблого.

Працівники карного розшуку, використовуючи дані Державної міграційної служби, встановили особу чоловіка та родичів.

Рідна сестра упізнала загиблого 24-річного жителя Великого Житина. Попередньою причиною смерті чоловіка є важка черепно-мозкова травма.


Встановлено, що травми, несумісні з життям, житель Рівненського району отримав унаслідок наїзду на нього транспортного засобу.

Досудове розслідування триває. Оперативники Рівненського району та області проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення особи водія та авто, яким він керував.

Усім, кому відома будь-яка інформація щодо злочину, повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 09878-98-087 або 102. Поліція гарантує анонімність.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень