Поліцейські встановлюють особу чоловіка, якого збили на смерть на Рівненщині

Аварія сталася напередодні ввечері

Напередодні близько 23 години поліцейській отримали повідомлення від мешканця села Великий Олексин Рівненського району, що поблизу села Бармаки на автодорозі лежить тіло невідомого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Медики швидкої медичної допомоги лише констатували смерть чоловіка, у якого виявили травму голови. Його тіло відправлено в морг для встановлення причини смерті та проведення судово-медичної експертизи.

Особу загиблого наразі не встановили.

На вигляд чоловікові 25-30 років, худорлявої тілобудови та має чорне коротке волосся.

Був одягнений: чорні спортивні штани, зелена футболка, чорна спортивна кофта із надписом «Y3» та «Adidas», синя куртка. Взутий у чорні кросівки. На лівій руці були одягнуті три резинки, що використовуються для грошей.

Якщо ви впізнали чи вам відома будь-яка інформація про чоловіка чи обставини його загибелі – негайно повідомляйте до поліції за номерами телефону: 0967060199 або 102.

Нагадаємо, що напередодні біля села Бармаки сталася смертельна ДТП. Як повідомили очевидці, водій збив чоловіка. Його наздогнали поліцейські, він - був нетверезий. 

Працівники поліції у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, і встановлюють обставини події.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень