Відомо, хто очолить обласну стоматполіклініку у Рівному (ФОТО)

Відбулися засідання постійної конкурсної комісії, яка обирає керівників обласних комунальних закладів охорони здоров’я

Цього разу члени комісії визначалися з кандидатом на посаду директора комунального підприємства «Рівненська обласна стоматологічна поліклініка». Відповідні документи до виконавчого апарату ради надійшли лише від одного претендента – Валентини Сухляк, яка три роки уже очолювала заклад.

На своєму першому засіданні члени комісії перевірили надані Валентиною Сухляк документи, і, не маючи зауважень, допустили її до участі в конкурсі.

Під час другого засідання відбулася співбесіда, під час якої претендент на посаду директора обласної стоматполіклініки прозвітувала про роботу, акцентувала увагу на здобутках та проблемах в умовах медичної реформи, представила бачення майбутнього підприємства.

У підсумку, всі сім присутніх членів конкурсної комісії визнали Валентину Сухляк переможцем конкурсу.

Відповідний проєкт рішення буде винесено на розгляд сесії обласної ради 21 серпня, де депутати мають визначити термін, на який голова обласної ради повинен підписати контракт з Валентиною Сухляк.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень