Відомо, за що затримали і «заламали» на зупинці у Рівному 33-річного чоловіка (ФОТО/ВІДЕО)

Побували правоохоронці і в нього вдома. Проблеми з законом у чоловіка не вперше

Напередодні ми повідомляли про затримання чоловіка на зупинці громадського транспорту на вул. Степовій.

Сьогодні у поліції повідомили, що це був 33-річний рівнянин, який погрожував іншому мешканцю Рівного фізичною розправою і пошкодженням майна – за борг, який він сам і вигадав.

Дослівно:

… зловмисник погрожував фізичною розправою 31-річному жителю обласного центру, його родичам та пошкодженням особистого майна, вимагаючи 20 тис. грн.

 

Завдавши тілесні ушкодження потерпілому, більшу частину грошей 33-річний чоловік незаконно отримав вночі 6-го червня. Втім, під час чергової передачі коштів поліцейські затримали вимагача.

Під час особистого обшуку у нього вилучили 5 тис. грн, отримані злочинним шляхом.

Крім того, у наплічнику рівнянина виявили пакунок для відправлення поштою. Всередині була м’яка іграшка, в якій містилося 50 нарковмісних таблеток.

Мало того: під час обшуку місця проживання зловмисника поліцейські вилучили там  нарковмісні таблетки (близько 2 000 штук) і 8 патронів до пістолета.

Наразі чоловік – в ізоляторі тимчасового тримання. 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та внесення відомостей до ЄРДР за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин та боєприпасів.

За фактом вимагання, вчиненого в умовах воєнного стану, триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Відомо, що 33-річний і раніше потрапляв в поле зору поліцейських за злочини, пов’язанні з незаконним обігом наркотиків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень