Відомо, як зміниться мінімальна зарплата у 2023 році

Та справді українці зможуть отримувати більше

У 2023 році розмір мінімальної зарплати – не переглядатимуть. Мінімалка залишиться на рівні грудня 2022 року, каже заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев.

В умовах воєнного стану пріоритетом державного бюджету на 2023 рік буде сектор безпеки та оборони. Проте, усі соціальні зобов'язання держава перед українцями виконає.

Наступного року видатки на пенсійне та соціальне забезпечення не зменшуються, а деякі з них будуть навіть збільшені. Близько 5,5 млрд грн будуть закладені на забезпечення житлом ветеранів війни, адже ця категорія громадян вкрай важлива.

 

Також буде забезпечена своєчасна виплата пенсій, соціальних допомог, виплати заробітних плат медикам і педагогам. Планується коригування програми медгарантій, але основні медичні послуги будуть фінансово забезпечені, — сказав він.

 Мінімальна заробітна плата в Україні у 2022 році становить 6500 грн. У жовтні заплановано її збільшення до 6700 грн.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень