Відомо, як працюватимуть лікарні Рівненщини, коли зникне світло (ФОТО)

Для цього створили алгоритми роботи

Відклали дві операції на відкритому серці і приймали пологи. У департаменті охорони здоров’я Рівненщини повідомили, як працювали медзаклади у суботу, коли після ракетного удару зникло світло.

Вдалося уникнути летальних випадків, адже усі стаціонарні відділення мають генераторні системи і переходять на автономне вироблення електроенергії автоматично.

 

Наразі лікарні Рівненщини мають запас пального на 10-12 днів.

Відомо, що у суботу в обласній та міській лікарні у Рівному відклали заплановані кардіологічні операції, а екстрену хірургічну допомогу надавали за допомогою електроенергії від генераторів. Також у пологових будинках міста у період аварійного відключення народилося 6 малюків.

Олег Вівсянник

Керівник департаменту охорони здоров’я області Олег Вівсянник зауважив, що не лише стаціонари мають свої генератори. Більшість ЦПМСД і Пунктів здоров'я також обладнані всім необхідним. Мають генератори і центри надання екстреної допомоги. Також в області є понад десять чергових бригад, які, за необхідності, зможуть надавати пацієнтам у віддалених куточках області медичну допомогу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень