Відомо, у скільки обійдеться ремонт вулиці Шевченка, щоб там запрацювала платна парковка

Сьогодні у Рівному визначили оператора, який стягуватиме плату з рівнян за паркування

5 мільйонів гривень витратять на облаштування парковки на вулиці Шевченка у Рівному. Це перша платна парковка у місті, і сьогодні визначили компанію яка її обслуговуватиме.

За результатом конкурсу переможцем стало товариство «Рентбудсервіс», і в ремонт місць паркування вони вкладатимуть свої гроші.

Нагадаємо, парковку зроблять на Шевченка, вздовж колишнього так званого ринку «Маріон». Там буде 37 місць для парковки, 5 з яких передбачено для людей з інвалідністю.

До слова, тепер виконком може затвердити тариф на годину паркування для автовласників, адже проведення конкурсу з визначення оператора - було передумовою для формування тарифу. До прикладу, у Львові автомобілісти платять від 10 до 30 грн за годину, залежно від наближеності до центру.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень