Відомо, скільки російських військових перебуває на території Білорусі

Після підготовки цих військовиків відправляють на Схід України

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, що кількість російських військовиків, які нині перебувають на території Білорусі, не перевищує 9-10 тисяч.

Кількість російських військових на території Білорусі зараз може зменшуватися або коригуватися на рівні 9-10 тисяч. Після того, як всі підрозділи будуть виведені на територію росії, скоріше за все, туди зайдуть нові для того, щоб там із ними проводилася підготовка, – каже Андрій Демченко.

Він зауважив, що частина російських військових після підготовки в Білорусі починає переміщуватися на територію росії.

Це така практика, яка була і раніше. Після завершення підготовки вони знову вивозяться на територію країни-агресора і надалі посилюють російські угрупування на Сході нашої країни, де тривають повномасштабні бойові дії, – додав речник прикордонної служби.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень