Відомо, скільки людей знайшли роботу від початку 2024 року на Рівненщині

Втім, не всі безробітні хочуть йти на роботу

Послуги вантажника на будівельних роботах коштують 140 грн./год

Майже 9 тисяч безробітних працевлаштувалися на Рівненщині від початку року. Загалом до служби зайнятості звернулося майже 16 тисяч осіб. Понад 2 тисячі з них були скеровані на навчання і підвищення кваліфікації.

Залучають мешканців Рівненщини і до виконання громадських робіт.

Фахівці видали близько 3,5 тисяч скерувань на таку зайнятість, однак у роботах тимчасового характеру взяли участь менше пів тисячі осіб.

У службі зайнятості Рівненщини нагадують, що підприємцям передбачені компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Такі відшкодування отримує понад пів сотні підприємств області. Їм виплатили півтора мільйона гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень