Відомо, коли морози підуть з Рівненщини: У гідрометцентрі дали обнадійливий прогноз  

Прогноз погоди на ближчі дні

eco-s-k.com.ua

Тріскучі нічні морози надовго не затримаються. Залишилося пережити лише дві морозні ночі й далі холод піде на спад. Про це Радіо Трек повідомила синоптик Рівненського гідрометцентру Ніна Мороз.

Цієї ночі в області буде -8...-13 градусів, у ніч з 9 на 10 лютого синоптик обіцяє -6...-11 градусів. З 11 числа стовпчики термометрів уночі будуть на рівні -5...-7 градусів, а вдень – близько нуля.

Крім того, у суботу на зміну антициклону прийде циклон, який принесе опади у вигляді мокрого снігу, до якого у неділю 12 лютого приєднаються дощі. Найбільше опадів традиційно буде вночі, але і вдень без них не обійдеться.

У понеділок в області потепліє ще більше. Вночі «мінуси» послабшають більше, а вдень синоптик прогнозує до +3 градусів. Далі на Рівненщині ставатиме все тепліше. Попередньо відомо, до середи наступного тижня морозів не буде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень