Відомо, хто отримав найбільше грошей на укриття у Рівному (ПЕРЕЛІК)

Загалом з казни витратили понад 80 млн грн

Радіо Трек з’ясував, які освітні заклади отримали найбільше грошей з міського бюджету на облаштування найпростіших укриттів і склав рейтинг ТОП-3 шкіл та дитсадків.

У списку закладів середньої освіти лідирує ліцей №26 із сумою майже 2 млн 800 тисяч гривень, друге і третє місця посіли «Гармонія» і 25-й ліцей. Цим закладам надали на 100 тисяч менше.

У ТОП-3 серед закладів дошкільної освіти потрапив 47-й дитсадок, він отримав на ремонт понад 3 млн грн, а 11-й та 37-й отримали трохи більше 2 млн грн.

Нагадаємо, з міської казни на облаштування укриттів вже виділили понад 81 млн грн., у деяких закладах ремонтні роботи тривають досі.

 

Скільки грошей на укриття отримали заклади освіти Рівненської тергромади можна побачити у цьому документі:

Важливо!

Ліцей «Гармонія» на облаштування укриттів у двох приміщеннях влітку отримав понад 1,6 млн грн. На ці кошти вже підписані договори з підрядниками. У вересні члени міськвиконкому погодили виділення ще 1,1 млн грн. Наразі щодо цього траншу триває підписання договорів з підрядниками.

Тобто, поки що ця сума ще не витрачена, але зарезервована за закладом, повідомили в Управлінні капітального будівництва.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень