Відомий британець з «Top Gear» обматюкав путіна і передав Україні пікапи

Джеремі Кларксон організував допомогу для українців

Відомий британський телеведучий та журналіст Джеремі Кларксон зібрав кошти, на які придбав пікапи для евакуації українців з гарячих точок за завантажив автомобілі гуманітаркою.

На зібрані гроші Кларксон купив чотири позашляховики– Mazda BT-50, Toyota Hilux, Ford Ranger та Mitsubishi L200. Машини вже в Україні.

Про роботу своєї команди Кларксон прозвітував на сторінці в інстаграмі:

- Завдяки щедрості тих, хто пожертвував, ми змогли придбати ці пікапи, і цими вихідними команда з Diddly Squat завантажила їх гуманітарними припасами та відвезла їх в Україну, звідки тепер вони будуть використані для евакуації тих, хто потрапив у пастку боїв. Браво всім вам. Дуже добре зроблено. Візьміть у понеділок вихідний!!!

Джеремі з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну. Він запостив твіт, де обматюкав президента рф та розповів, що знає як великих росіян, так і великих українців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень