Відомі рівняни поділилися фото та спогадами про шкільні роки (ФОТО)

Шкільні роки – незабутні. Друзі, мрії, сподівання, домашні завдання, великі перерви й бажання швидше подорослішати…

Віталій Коваль

До 1 вересня відомі рівняни поділилися своїми спогадами про час, коли самі були учнями.

Любов Романюк

Очільниця управління культури та туризму Рівненської облдержадміністрації Любов Романюк згадує шкільних друзів.

« До 11-го нас із цієї світлини в одному класі залишилося шестеро.

 

Злиття, нововведення, спеціалізація, училище після 9-го... Але якщо ви у мене запитаєте, як вони, про більшість тих, хто на світлині, я відповім — поряд. Ми не шукаємо один одного, ми зберегли чудові стосунки.

 

Наша вайбер-група переповнена світлинами й вітаннями. Ми цінуємо те, що нас об’єднує і сьогодні — щирість, безвідмовність, справжність і миле відчуття дитинства.

 

Цього не вчать вчителі, але це починаєш по-справжньому цінувати саме у школі.... З початком навчального року!»

Експерт з інвестицій та розвитку бізнесу Олексій Яницький радить ловити моменти шкільного життя.

«Спогади зі шкільних років для мене завжди залишаються такими щирими та теплими... Я навчався у 12 школі Рівного. Радію, що саме такий навчальний заклад для мене обрали батьки.

Чи був я відмінником? Ні, і того не соромлюся. Вчився добре, мав улюблені предмети... Не ліз у бійки, але не боявся давати здачі. Саме у школі з'явилася любов до математики й бачення, розуміння світу через цифри.

 

Переконаний, що місія школи — розкрити таланти, здібності дитини, щоб надалі вона знала, як може рухатися по життю та ким стати. Радію за школярів, згадуючи своє дитинство і щиро раджу кожному учню ловити момент шкільного життя, бо він не повернеться!»

Віталій Коваль

Опублікував і свої фото зі шкільних років голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

«Старі фотографії розклади... Полистав світлини зі шкільних років. Стільки теплих спогадів!

 

Навчання в школі — один з кращих періодів у житті! Згодні?

 

З Днем Знань, друзі!»

Фото Олександри Коваленко

Підприємниця у галузі туризму Олександра Коваленко згадує про моменти, які запам’яталися назавжди, і дякує вчителям.

«Школа, друзі, мрії, сподівання...Час, коли найбільшим бажанням було швидше виконати домашнє завдання і гасати з друзями по вулиці... Час, коли хочеться швидше закінчити школу і стати дорослим...Час, коли не розумієш, що отримавши атестат, ти перестаєш бути дитиною.

 

Ми виросли, а шкільні роки, друзі назавжди залишились в нашій пам'яті. І вчителі! Тільки з часом розумієш, як їм було з нами нелегко... Мені завжди щастило на гарних вчителів.

 

Дякую вам, дорогі мої, за те, що навчили цінувати те, що маю, йти вперед і не здаватись, втілювати мрії, долати труднощі і посміхатись! З Днем знань вас! З початком навчального року!»

Євген Савчук бізнесмен, співзасновник компанії «PST Україна» радить насолоджуватись шкільними роками, бо вони минають дуже швидко.

«Перше вересня, Перший дзвоник, перший Урок Миру, перша вчителька, перші друзі «на все життя», перші закоханості.

 

Здавалося тоді, що до випускного майже вічність, по місту ходять тридцятирічні "старики", а після сорока взагалі не зрозуміло, чи є життя. Не встиг озирнутись, і вже на випускному йду з дзвоником останній раз!

А сьогодні вже моя донька йде на своє останнє Перше вересня! Вітаю всіх хто йде, веде, чекає вже в школі!  Навчайтесь, навчайте, отримуйте досвід, спілкуйтесь, радійте, хвилюйтесь, насолоджуйтесь шкільними роками! Зі святом!»

Дмитро Янушевський, керівник Агенції з залучення інвестицій, радить школярам вчитися, щоб надалі свідомо вибрати, чим займатися по життю.

«Через дні й роки кожному маленькому або старшому школяру доведеться обирати, чим займатися у житті. Навчайтеся для того, щоб цей вибір був усвідомленим!

 

Зі святом вас та вчителів, які вкладають частину себе у ваше майбутнє!»

Ігор Гопчак з сином

Ігор Гопчак, науковець, експерт з екології:

«Так склалося, що починаючи з 1986 року я жодного разу не пропустив святкову лінійку на День знань. Сьогодні 35-тий раз поспіль я йду 1-го вересня в черговий навчальний заклад міста Рівного.

 

І він особливий для мене ще й тим, що сьогодні я веду свого сина в 1-ий клас.

 

Маю надію, що наступне покоління буде ще більше любити своє місто, свою державу, будуть освічені, прекрасні люди, гідні громадяни своєї країни!

 

Зі святом Вас, вчителі, викладачі, учні, студенти та всі хто має відношення до цієї не легкої, але такої необхідної справи! З Днем знань!»

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень