Міністр перевірив готовність ліцею на Рівненщині до навчального року (ФОТО)

В області побував Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов

Напередодні на Рівненщині побував Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Він перевірив готовність до навчального року Корнинського ліцею імені Романа Свіржевського, що у Корнині.

Заклад оновлюють у межах програми «Велике будівництво». Нині реконструкція корпусу для початкової школи – на фінальному етапі.

Нагадаємо, раніше у закладі бракувало місць для початкової школи, відтак навчання відбувалося у три зміни й уроки у деяких класах завершувалися близько 19:00.

У новому 2-поверховому приміщенні буде лише початкова школа, де розміститься 8 класів. Перед ліцеєм – дитячий майданчик та зона для відпочинку. Тепер 153 учні початкової школи матимуть окреме приміщення.

[media=195578][media=195580]

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов оглянув класні кімнати, спортивну та актову зали, медпункт, ознайомився із роботою харчоблоку. До слова, харчування в ліцеї здійснюють за технологіями Євгена Клопотенка.

На реконструкцію ліцею цьогоріч спрямували 16 млн грн, з яких 13 - з державного бюджету, а решта - з місцевого.

 

Олексій Чернишов наголосив, що ремонт освітнього закладу є надзвичайно важливим, адже Рівненський район з 31 серпня перебуває у «помаранчевій» зоні, а тому вже наступного тижня діти підуть до школи.

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, це не єдиний навчальний заклад, який збудували в області у межах «Великого будівництва». Цього року буде введено в експлуатацію 5 шкіл – в селі Озерці Володимирецького району, Дубровицький НВК, Малівську школу Демидівського району, Корнинський та Жобринський заклади Рівненського району.

[media=195583][media=195579]

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень