Відомі і не тільки. Рівняни на святі «Музейні гостини»

Рівняни залюбки викладають свої фото у мережу

Сьогодні «Музейні гостини» особливі, адже на подвір’ї краєзнавчого музею їх влаштовують уже 25 років!

Ми підібрали для вас фото відомих рівнян, а також зворушливі історії, пов’язані з «Музейними гостинами».

На свято завітав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко з донькою. Свої фото у Фейсбуці він підписав

Робота роботою, а відпочивати також треба вміти. Тому, сьогодні користуючись нагодою разом із донькою прийшли привітати учасників "Музейних гостин" із 25-річчям. Загалом атмосфера дуже приємна. Сотні народних майстрів пропонують свої вироби, смажені шашлики, навколо звучать як народні, так і естрадні пісні. А ще дуже багато людей. Таке враження, що тут зібралося все місто. Окрім того, із задоволенням придбали декілька сувенірів у подарунок.

 

Із своєю онукою на подвір’я музею завітав і міський голова Володимир Хомко. Кореспонденту «Рівне Вечірнє» мер продемонстрував оберіг, який придбав на святі.

Яскраву і позитивну фотографію у своєму життєписі у соцмережі залишила начальник територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило. Її допис був лаконічним, проте щирим:

Рівне святково-позитивне! Люблю Рівне:)

А ще ми натрапили на зворушливу історію Валерія Яремчука. Для його родини це свято стало уже сімейним, адже тут 5 років тому він зустрів свою майбутню дружину.

5 років від дня нашої ЗУСТРІЧІ саме в цьому місці і саме на музейних гостинах... тепер з Еріком гуляємо)))

А ще тут відбуваються різноманітні зустрічі. Як от два відомих у місті фотографи – Андрій Матвіїв та Андрій Деркач. Андрій Деркач вирішив на прогулянку взяти і французького бульдога Оскара. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень