Відома причина бійки водія маршрутки 61А з пасажиром (ВІДЕО)

Інцидент стався у суботу

У Рівному водій маршрутки побився з пасажиром. Інцидент стався на вулиці Чорновола, на зупинці біля ТЦ «Вікторія», повідомляє Радіо ТРЕК. 

Відео бійки у маршрутці 61А опублікували на сторінці rivne_1283 в Instagram. Спершу розібрати щось складно. Але якщо пригледітися, можна побачити різкі рухи в салоні.

 
 
 
 
 

Причиною конфлікту стало те, що пасажир перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомив Радіо ТРЕК тимчасово виконувач обов’язків начальника управління транспорту Дмитро Царук:

- Я вже говорив і з перевізником, і з водієм. Мені водій пояснив, що той пасажир був п’яний.

 

Відео зняли з вулиці. Ніхто не зайшов в середину і не побачив, у якому стані був той пасажир. Він взагалі почав з людьми там сваритися. І водій сказав: або виходиш, або сидиш тихо і їдеш.

 

Той щось там почав відгаркуватися. І вони почали шарпатися.

 

Так ніхто його й не вигнав. Водій каже, поки він п’яний, краще було його не чіпати.

 

Він приїхав з ним на кінцеву (на вулицю Новодвірську). Чоловік пішов в магазин. Ще й в магазині побився з клієнтом. Батько з сином щось купували, то цей пасажир побився ще й з тим.   

Дмитро Царук погоджується, що в такій ситуації треба викликати поліцію. Але в такому разі треба було висадити всіх пасажирів і чекати приїзду патрульних, що могло спричинити ще одну хвилю невдоволення.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень