Люди просять пустити 34 маршрутку до Городища (ПЕТИЦІЯ)

Місцеві жителі хочуть простіше діставатися до обласного центру

На сайті міської ради днями з’явилася нове електрона петиція. Її авторка Ващишина Юлія просить розв'язувати питання з доїздом до Городища, що неподалік Рівного.

Вирішити проблему доїзду. А саме продовжити маршрут 34 та зробити кінцевою зупинку «Городище». Або запустити окремий маршрут, який зв’язуватиме місто з цією зупинкою.

Збір підписів триватиме до 26 березня, а підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, у процесі реформи децентралізації міська влада Рівного зверталася з пропозиціями щодо об’єднання Городища з Рівненською тергромадою. Утім, тоді спроби виявилися невдалими, і громада Городища вирішила об’єднатися з Білою Криницею.

Ексочільник Рівного Володимир Хомко раніше зауважував, що міський транспорт до сусідніх сіл не ходитиме, а охочі користуватися міським транспортом – приєднуйтеся до Рівного. Якою буде реакція нинішнього керівництва міста – наразі не відомо, адже петиція поки не набрала необхідної кількості голосів. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень