Nestle випустить свій перший веганський шоколад

Відбувається тиха продовольча революція (с)

Nestlé в 2021 році випустить на ринок свій перший веганський шоколад - батончик KitKat V. На його розробку пішло близько двох років. Молоко в продукті замінить рисова суміш.

Компанія також експериментувала з соєю і мигдалем, але вони давали незвичні відтінки смаку. Рисова суміш не порушила «ідеальний баланс між хрусткими вафлями і ніжним шоколадом, який люди знають і люблять», йдеться на сайті Nestlé. Глава компанії Александр фон Майо каже:

Відбувається тиха продовольча революція.

Основна проблема при створенні веганського молочного шоколаду - отримати кремоподібну текстуру при змішуванні з какао і цукром.

Спочатку KitKat V можна буде купити онлайн і в обмеженій кількості магазинів певних країн. Якщо батончик матиме успіх, то вийде на широкий ринок.

Nestlé вже випускає веганські морозиво, вершки для кави, капучино та лате на рослинній основі, немолочні сири та напої на базі рису, вівса та гороху.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень