Відома ведуча шокувала сумою, яку заплатила за консультацію у психолога Карпачова

Також знаменитість зізналась, з якою проблемою звернулася до психолога

Українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська приголомшила сумою, яку заплатила за консультацію у психолога Дмитра Карпачова.

Знаменитість зізналась, що мала серйозні внутрішні переживання. Зокрема, Аліна була заміжня за актором Русланом Ханумаком. У період їхнього шлюбу ведуча непокоїлася, що чоловік може її зрадити. Шаманська переймалася, що в Ханумака на знімальному майданчику виникнуть почуття до якоїсь акторки, якщо він гратиме з нею закохану парочку.

Врешті, після 3-4 років терзань себе цими думками, блогерка вирішила піти до психолога Дмитра Карпачова. Хоч він і не вів тоді консультацій, однак Аліну взяв на прийом. Ведуча за це заплатила дві тисячі євро.

— Я точно не вірю в те, що іскра не пролітає, коли ти три місяці граєш закохану пару з симпатичною дівчиною, яка тобі симпатизує.

 

Я колись на цю тему пішла до Карпачова. Він не приймав взагалі. Але мене наскільки крило! Я три-чотири роки терпіла, що це робота, а потім мене почало крити.

 

Підписники пишуть, фотки чоловіка з кимось скидають. І я думаю: «А якщо ми розлучимося? А якщо мені буде 40 років і він мені зрадить з якоюсь акторкою?». І я пишу: «Карпачов, прийміть мене».

 

А він каже, що консультації не веде і тільки 1000 євро година. І я така: «Беру дві години». Це дві тисячі євро», - розповіла блогерка на своєму подкасті.

Врешті, консультація Шаманській допомогла. Як поділилася Аліна, Карпачов дав їй важливу пораду, якою вона керується досі - жити саме теперішнім моментом.

— Приходжу до нього, і кажу що в мене є проблема: «У мене чоловік - режисер, і я боюсь, що коли мені буде 40 років, він зрадить мені з акторкою».

 

Він сказав круту фразу, якою я керуюся по життю.

 

Він сказав: «Не важливо, що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім, - пригадала блогерка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень