Зручне, але «потворне». Сара Джессіка Паркер показала взуття, яке назвали трендом літа-2024

Зручність переважає над красою

Сара Джессіка Паркер, відома своєю роллю у серіалі «Секс і місто», вразила світ своїм вибором взуття, яке вже стало трендом цього літа.

В Instagram зірки з’явилося фото, на якому вона демонструє частину свого яскравого гардероба, створивши образ із кольорової сукні, білого шопера та хмароподібного капелюха.

Проте найбільшу увагу аудиторії привернуло оригінальне взуття, яке художники-костюмери вже почали вважати головним атрибутом цього сезону.

Її незвичайні білі босоніжки з золотою фурнітурою, відомі як «потворні», можуть здатися незграбними, на перший погляд, проте вони надзвичайно комфортні.

Цей стиль поєднує ортопедичну підошву сабо з амортизуючими устілками, що забезпечує правильне положення ніг і комфорт протягом усього дня.

Нагадаємо, акторка стала справжньою іконою моди завдяки своїй ролі Керрі Бредшоу в серіалі «Секс і місто», який був надзвичайно популярним і вплинув на культуру моди та стилю у світі.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень