Відновлення пасажирських перевезень на Рівненщині: що вирішили

За підсумками засідання обласної комісії з ТЕБ та НС

Звернення до уряду підготувала Рівненська ОДА. Воно стосуватиметься можливості відновлення пасажирських перевезень на території області - у межах 50% від кількості місць для сидіння.

Таке рішення обласна комісія з ТЕБ та НС прийняла у відповідь на прохання самих перевізників, які сьогодні прийшли під будівлю адміністрації, розповів перший заступник голови ОДА Сергій Подолін:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Були присутні не менше 550 осіб. Дійсно, проблема є. Малий і середній бізнес перевезень на сьогодні знаходиться в нерівних умовах. Три місяці вони не працюють, людям треба годувати сім’ї та утримувати транспорт. Крім того, як нам зауважила ініціативна група – ринки і супермаркети працюють. У багатьох випадках там порушується режим безпеки.

 

Це дійсно нерівні умови бізнесу, а  бізнес Рівненщини повинен працювати у рівних умовах. Тому ми прийняли рішення звернутися до уряду та Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо надання дозволу на внутрішньообласні перевезення в межах 50% від кількості місць для сидіння.

[media=185572][media=185569]

Нині ж на Рівненщині діє рішення про локальне відновлення пасажирських перевезень.

Дозвіл отримали перевізники дев’яти районів, у семи з яких - пасажирські перевезення вже відновили. Це Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Радивилівський, Корецький, Млинівський, Гощанський і Здолбунівський райони. Також дозволені міжрайонні перевезення між сусідніми районами із цього переліку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень