Запустити транспорт невдовзі можуть у деяких районах Рівненщини

Однак область все ще не переходить на другий етап послаблення карантину

Фото ілюстративне

У семи районах Рівненщини найближчим часом можуть відновити транспортне сполучення. Йдеться про Володимирецький, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічнянський, Корецький та Млинівський райони.

Рішення щодо відновлення районного сполучення можуть прийняти уже на найближчому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС, яке має відбутися у цей вівторок чи максимум - середу. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Каже, ситуація із захворюваністю у перелічених районах значно стабільніша, ніж в інших куточках області, тож низку обмежень найближчим часом можуть зняти:

Динаміка захворюваності там краща, а ситуація – стабільніша. Тому одним із наших майбутніх рішень може бути можливість послаблення у цих районах деяких обмежень.

 

Нас цікавить, як і людей, насамперед відновлення хоча б районних сполучень. Не міжобласних, а саме районних. В цих районах можливі такі рішення, - пояснив Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Втім, в інших районах області ситуація менш стабільна, тож і прогнози – не такі оптимістичні. У трійку областей з найбільшою кількістю інфікованих коронавірусом Рівненщина входить завдяки обласному центру, Рівненському, Сарненському, Рокитнівському та Здолбунівському районам, наголошують в обласній адміністрації.

Тож про можливість послаблення карантину на території області в цілому поки що взагалі не йдеться:

Динаміка захворюваності не тішить. Впродовж останнього тижня щодня у нас фіксувалося не менше ніж 27 випадків захворювання на коронавірус, тому питання щодо послаблення карантину взагалі не стоїть, - зазначив Сергій Подолін.

Нагадаємо, що станом на ранок 1 червня на Рівненщині зареєстрували понад 1800 випадків зараження коронавірусом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень