«Відмовили гальма»: У Рівному водій Volkswagen врізався у дерево та зламав лавку (ФОТО)

У чоловіка забрали «права»

Сталося це сьогодні пообіді на вулиці Академіка Грушевського у Рівному.

У дворі одного з будинків водій автомобіля Volkswagen Jetta «припаркувався» на клумбі, зламавши лавку і дерево, залишив автомобіль і зник.

У патрульній поліції Радіо Трек розповіли, що водій автівки в телефонному режимі повідомив інспекторам, що через стрес від скоєння ДТП він залишив місце пригоди та трохи випив.

На вимогу патрульних чоловік повернувся на місце аварії, де розповів, що в автівки відмовили гальма, що й призвело до ДТП. Освідування на місці показало 1,10 проміле, з результатами чоловік погодився.  

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження чужого майна, а також за вживання алкоголю після вчинення ДТП на винуватця аварії склали відповідні адміністративні протоколи. До речі, за частиною 4 ст. 130 КУпАП за вживання алкогольних напоїв після ДТП передбачено 34 000 штрафу, позбавлення «прав» на 3 роки або 15 діб адмінарешту.  

У чоловіка вилучили посвідчення водія та видали йому тимчасовий дозвіл на право керування транспортними засобами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень