Відомий у Рівному лікар потрапив у ДТП: є підозри, що був п’яним (ФОТО/ВІДЕО)

Його «Мерс» у темноті протаранив два авто

ДТП сталася ще вчора ввечері близько 23:00 на вул. Василя Червонія (це колишня Гагаріна). Про неї ми писали тут: Рівне без вуличного освітлення: у соцмережах повідомляють про дві ДТП.

У патрульній поліції нам повідомили, що в автопригоду потрапили відразу три авто, а винуватцем, попередньо, був водій «Мерседеса».

Mercedes-Benz під керуванням 56-річного рівнянина, рухаючись вул. В. Червонія заднім ходом, вчинив наїзд на автомобіль Opel Vectra, а після цього рушив на перехрестя. Там, повертаючи праворуч (на вул. Грушевского), виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення ще й з BMW.

 

З власних джерел Радіо ТРЕК стало відомо, що за кермом «Мерса» перебував відомий у Рівному лікар.

У патрульній наголошують, що у водія Mercedes-Benz були ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду він відмовився.

– На нього інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування ТЗ у стані спяніння) і за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до пошкодження ТЗ) КУпАП, – повідомила речниця патрульної поліції Оксана Юрченко.

Внаслідок ДТП травмованих немає, пошкоджені лише авто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень