Відмінності телевізорів для кухні та вітальні

Як обрати те, що вам потрібно

Телевізор - це поширений прилад, який є майже у кожного члена родини, особливо, якщо в будинку декілька кімнат. Господиня хоче готувати їжу з комфортом, переглядаючи улюблений серіал, а глава сім'ї бажає насолоджуватися новим фільмом на великому екрані, відпочиваючи у вітальні. Щоб задовольнити вимоги кожного члена родини, доведеться купувати різні телевізори, які відрізняються діагоналлю та функціоналом.

Чим відрізняються телевізори для кухні та вітальні?

Головна відмінність - це діагональ, бо зазвичай для вітальні обирають моделі з великою діагоналлю.

Для кухні оптимальний варіант - це телевізор з діагоналлю 32 дюйми. Проте це не єдина відмінність, бо зазвичай кухня - це місце, де не потрібно вдумливо та дуже уважно дивитися телевізор, вивчати відеоуроки.

Зазвичай у цьому місці використовують телевізор, щоб дивитися музичні кліпи, слухати музику або дивитися серіал, паралельно готуючи їжу. Тому не варто обирати дорогі моделі, які не мають рамок, та доповнені величезною кількістю додаткових переваг.

На кухню купують апарати економкласу, які мають базовий набір функцій. Зазвичай це Smart TV, що дозволяє дивитися не лише улюблені фільми, серіали, але й ролики на YouTube.

У вітальню зазвичай обирають моделі з великою діагоналлю та достатньою кількістю роз'ємів, що дозволяють увімкнути додаткову техніку, або користуватися флешками, картами пам'яті та іншими знімними джерелами інформації.

Іноді телевізор використовують у ролі ретранслятора, при необхідності показувати презентації. У такому випадку необхідно, щоб телевізор мав роз'єм HDMI, який дозволить поєднати комп'ютер або ноутбук з телевізором.

Кращі телевізори для вітальні

Для вітальні купують особливі дизайнерські моделі, які створені на лише для того, щоб насолоджуватися сучасними фільмами та серіалами, але й показувати роботи відомих художників та митців.

Огляд кращих виробників телевізорів для вітальні:

Наразі у виробників Samsung та LG існують дизайнерські моделі, які покликані прикрашати приміщення у той час, коли прилад не використовується у ролі телевізора, а просто висить на стіні.

Для користувачів, які полюбляють комфорт, а також зручність, створенні моделі, що можуть працювати у системі Розумний будинок. Вдається керувати технікою, перебуваючи на роботі або у відрядженні.

Чудово себе зарекомендували моделі від компанії Xiaomi, які доповнені величезною кількістю додаткових функцій та програмним забезпеченням на базі android.

 

Меню показує на весь екран, та дозволяє обрати перегляд мультфільмів, роликів на YouTube, або відомих серіалів.

Це досить зручна панель, яку з комфортом використовують, незалежно від віку та досвіду. Можливість голосового пошуку дозволяє користуватися телевізором людям з вадами зору.

* на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень