Відключення світла та підвищення тарифів на електроенергію: Як реагують рівняни?

В енергосистемі України зберігається ліміт споживання електроенергії

Рівняни сприйняли відключення з розумінням. Про це свідчать результати вуличного опитування, яке провели журналісти Радіо Трек. Перехожі розповіли, що стежать за графіками відключень і планують свій день залежно від того, коли буде електроенергія.

Не поспішають мешканці Рівного і закуповувати додатково обладнання, таке як павербанки та інші зарядні пристрої. Більшість опитаних кажуть, що придбали їх ще під час перших блекаутів.

Думки щодо заощадження через зростання тарифу на світло розійшлися, хтось почав більше економити, а є й ті, хто користується електроенергією на повну тоді, коли вона є.

Зокрема, люди говорили таке:

- Відключення сприймаю спокійно, адже маю усі необхідні зарядні пристрої ще з перших блекаутів, - каже рівнянин Артем.

 

 

- Плануємо свій день залежно від графіків відключення електроенергії, готуємося, аби була готова їжа. Адже у нас електрична плита та бойлер, усе працює від електроенергії, - каже рівнянка Галина.

 

 

-З цього місяця я почала активно заощаджувати світло, адже рахунок за світло може зрости мінімум на 200 гривень, - каже рівнянка Євгенія.

 

 

- Чи заощаджую я? Ні, думаю, навпаки почала використовувати більше світла. Через постійні відключення не хочеться заощаджувати зовсім, - каже рівнянка Ольга.

 

 

- Напевно подорожчання тарифів я не особливо помічу. Світла й так інколи майже немає, тому навіть з підвищенням тарифів платіжка буде невеликою, - каже рівнянка Наталя.

Нагадаємо, з 1 червня тарифи на світло зросли з 2,64 грн за кВт/год до 4,32 грн за кВт/год. Також, з березня почалися масовані обстріли критичної інфраструктури України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень