По 10 годин без світла: Нардеп анонсував складну зиму для українців

Ситуація надскладна (с)

Народний депутат України та член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк розповів, що на українців чекає складна зима. Люди можуть залишатися без світла набагато довше, ніж зараз.

Ми маємо сьогодні всі говорити відверто, що підняття тарифу на електроенергію не дасть можливості все одно у 2024 році бути 24 години на добу зі світлом. Тому що ситуація насправді надскладна і ми її бачимо на початку літа і вона буде взимку, на жаль, ще складнішою, – розповів нардеп.

Він зауважив, що взимку при температурі повітря -10 градусів  українці можуть бути зі світлом лише по 14 годин на добу, а по 10 годин без нього.

Джерело: Варта

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень