Віддали свої життя у боротьбі за рідну країну: Рівне знову прощатиметься з двома Героями

Вічна пам'ять Захисникам!

Завтра Рівне віддасть останню шану двом Героям-захисникам: Сергію Чорнобаю та Олександру Черемсі. 

Сергій Чорнобай народився 31 травня 1986 року у місті Кремінна Луганської області. У квітні 2022 року, сім'я вимушено покинула рідне місто, аби врятувати дітей - сина та доньку, яким зараз 19 та 13 років.

У Рівному Сергій став на облік у військкоматі. Він не служив в армії, але відразу сказав, що піде служити, якщо його мобілізують. І 31 жовтня 2022 року став до лав Збройних сил України. 

- У лютому 2023 року мені зателефонували, сказали, що можливо Сергій загинув, запросили упізнати тіло по фото, аби запросити його для обміну. Проте я не була упевнена…

 

Все тягнулося дуже довго, жодної інформації не було. І лише у січні цього року діти повторно здали тест ДНК і ось ми отримали підтвердження… - розповіла дружина Героя.

36-річний солдат Сергій Чорнобай загинув 20 грудня 2022 року на Луганщині. Він просив дружину у будь-якому випадку завезти його додому. Рідні сподіваються, що зможуть виконати це бажання після звільнення міста. 

Олександр Черемха служив строкову службу в армії, тож коли почалося повномасштабне вторгнення відразу пішов до військкомату.

У грудні 2022 року вирушив у частину. Спершу служив на Волині, Івано-Франківщині, а потім їх перевели на Донеччину. Саме на Донецькому напрямку і тривала служба нашого земляка. 

- Коли він йшов на останнє завдання, то відчував, що не повернеться... Просив дітей не залишати мене одну... Він був дуже хорошим татом, гарним чоловіком. Навіть уявити не можу, як роститиму дітей без нього... - каже Лариса.

49-річний солдат Олександр Черемха, вірний військовій присязі, загинув 9 березня 2024 року на Донецькому напрямку. 

Прощання з Героями відбудеться завтра, 14 березня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають їх на кладовищі “Нове”.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень