Почувається зрадницею: відшукали ту саму «Бабцю з червоним прапором» (ВІДЕО)

З неї на росії ліплять героїню, та вона цій славі зовсім не рада

«Бабця з червоним прапором» закинула його якомога далі. Співробітнику Центру стратегічних комунікацій вдалося відшукати ту саму жінку. Це - Іванова Анна Іванівна з Харківської області. 

З неї на росії зараз ліплять справжнього ідола, їй ставлять пам'ятники, з неї малюють мурали та називають «живим символом проросійської України». 

Після того, як на подвір'я Анни Іванівни потрапила російська міна, її евакуювали до міста. Зараз вона з чоловіком перебувають в одній з харківських лікарень.

За версією російської пропаганди, вона «сміливо протистояла націоналістам», але насправді вдячна українським військовим - вони забрали її в лікарню, провідують, привозять продукти. А ще - захистили від гніву пересічних харків'ян.

За словами Анни Іванівни, вона вийшла з червоним прапором до, як вона думала, російських військових, щоб вони «не громили Україну». А на росії її мотиви перекрутили, через що вона тепер почувається «зрадницею».

Військові закликають не ставитися до старенької погано та не зневажати її:

- Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір'я, а від українців допомогу, її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, вона закинула той червоний прапор подалі, – каже комвзводу з псевдо «Кадет», що безпосередньо вивозив пані Анну в місто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень