Відбилася від гвалтівника… тортом

Жінка поверталася з весілля

Близько 4-ої ранку 21 вересня 26-річна одеситка, яка приїхала у Львів на весілля, поверталася до орендованої квартири. Вона вийшла з авто біля будинку на вулиці Хуторівка і побачила на вулиці чоловіка, який ховав своє обличчя. Жінка зробила вигляд, що розмовляє телефоном, і пішла швидше.

Хлопець наздогнав її і напав. Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, він «почав вчиняти дії з метою скоїти насильство».

Жінка відбивалась від зловмисника сумкою та тортом, який несла з весілля. Їй вдалося забігти у будинок, після цього вона подзвонила на 102.

Поліцейські розшукали підозрюваного у сквері на вул. Стрийській у Львові. Вони встановили, що 18-річний львів’янин є підсудним за скоєння іншого злочину, а раніше мав проблеми з законом через крадіжки та грабежі.

Потерпіла написала заяву, справою займаються слідчі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень