Від ворожого обстрілу в Зайцевому загинула мирна мешканка (ФОТО)

Це сталося на світанку 3 липня, у п’ятницю

Фото обстрілу Авдіївки

За повідомленням штабу ООС,

Внаслідок цинічного обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка 1940 року народження.

Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили, що вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати, а життя цивільного населення для них нічого не вартує.

Крім того, сьогодні 3 липня,

російські окупанти з міномету калібру 120 мм обстріляли приватний сектор у населеному пункті Авдіївка. Одна із мін влучила у дачний будинок, що розташований у садовому масиві «Лісова казка». Будівля загорілася і полум’я перекинулося на сусіднє помешкання.

На щастя внаслідок злочинних дій російських найманців ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Фото штабу ООС після обстрілу Авдіївки

Тим часом, 28 червня 2020 року збройні формування РФ із стрілецької зброї з напрямку Доломітного обстріляли мирне селище Новолуганське.

Внаслідок обстрілу куля залетіла у вікно балкону другого поверху одного з житлових будинків.

А ось мешканці населеного пункту Північне, що біля Торецька Донецької області, нещодавно відчули, що таке протитанковий ракетний комплекс.

28 червня з боку збройних формувань РФ здійснено обстріл із застосуванням протитанкового ракетного комплексу калібру 120 мм «Конкурс».

Ракета потрапила у подвір’я одного з будинків, внаслідок чого були вибиті вхідні двері, скло 3 вікон житлового будинку та 2 шибки господарської будівлі. Отримали зовнішні пошкодження і декілька сусідніх будинків.

Наслідки обстрілу Широкиного

На подвір'ї господарської території місцевий мешканець виявив мідний дріт керування боєприпасом, який висів на спорудах та деревах.

Осколки та залишки боєприпасу вилучені підрозділом ДСНС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень