На лінії розмежування – суттєве збільшення ворожої військової техніки та кількості обстрілів

За добу – троє поранених

За повідомленням штабу ООС, Російсько-окупаційні війська, вкотре порушуючи Мінські домовленості, обстріляли позиції Об’єднаних сил.

Так, біля населеного пункту Оріхове 20.06.2020 противник вів вогонь з артилерійських систем та мінометів, внаслідок чого один наш захисник отримав осколкове поранення.

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, отримали поранення двоє військовослужбовців Об’єднаних сил. Стан їхнього здоров’я задовільний.

Окрім цього, окупаційні війська навмисно перешкоджають виконанню представниками СММ ОБСЄ мандату Місії та систематично відмовляють патрулям міжнародної організації у доступі до непідконтрольних урядові України територій.

Зокрема, з початку поточного тижня патруль СММ ОБСЄ, зафіксував на непідконтрольній урядові України території, у місті Донецьк дві самохідні гаубиці 2С19 «Мста-С», дві буксирувані гаубиці Д-30 «Жаба», дві протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра», що рухались в західному напрямку до лінії зіткнення. В цей же період поблизу селища Криничне було виявлено дві буксирувані гаубиці 2А65 «Мста-Б», а на полігоні поблизу селища Новоселівка Донецької області, БПЛА зафіксував розміщення шістнадцяти бойових броньованих машин БМП-1.

Крім того, не зважаючи на досягнуті домовленості, ворог і далі продовжує цілеспрямовано обстрілювати БПЛА СММ ОБСЄ зі стрілецької зброї. Мета російських найманців очевидна – зірвати заплановані польоти і приховати озброєння та військову техніку, яка розміщена в безпосередній близькості до лінії зіткнення.

Водночас російські окупанти систематично перешкоджають діяльності СММ ОБСЄ посилаючись на розповсюдження “COVID-19ˮ або на необґрунтовані накази їхніх командирів.

З початку 2020 року зафіксовано вже понад 485 таких випадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень