Від Рівного до Корця – не проїхати. Міжнародну трасу чистить спецтехніка

Рівненський облавтодор – про відсутність аварій, робітників на трасі та місця з ускладненим рухом

Станом на 16:45 суботи, 5 січня, на дорогах Рівненщини працювало понад сотня робітників районних автодорів та 77 одиниць спецтехніки. Про це інформує помічник директора Рівненського облавтодору Дмитро Леонтіюк.

В умовах інтенсивного снігопаду силами ДП «Рівненський облавтодор» забезпечується утримання проїзного стану ключових транспортних магістралей, які пролягають територією області.
 

- За сьогодні ускладнень, утруднень, обмежень, чи зупинок руху на основних автошляхах не було. Стан дорожнього покриття стабільно обстежується силами патрульної поліції, органів місцевої влади, працівниками облавтодору та іншими службами.

 

Найбільш проблемним напрямком є автодорога М-06 на відрізку від Рівного до Корця, адже в районі Гощі спостерігається найвища інтенсивність опадів, що значно знижує видимість.

 

Водночас про дорожньо-транспортні пригоди, чи інші резонансні події причиною виникнення яких був стан дорожнього покриття не повідомляється.Користуючись нагодою хочу звернутись до водіїв з проханням врахувати метеоумови та не переоцінювати своїх навичок і можливостей авто, - інформує Дмитро Леонтіюк.
 

Зауважимо, що через негоду сталося дві ДТП на трасі Київ-Чоп, у напрямку Львова. Про це повідомляють у соціальних мережах активісти «АвтоЄвроСили».

Відео та фото - у коментарях під дописом, що ми його подаємо нижче:


Нагадаємо, у Патрульній поліції Рівненської області порушують питання про обмеження руху на трасі Київ-Чоп, у напрямку Львова. 

Фото вгорі - Дмитра Леонтіюка

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень