Від коронавірусу помер ще один український легендарний медик

Лікар-реаніматолог

Не впорався із хворобою на72-му році життя український реаніматолог Фелікс Глумчер. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила лікарка-інфекціоністка, професорка Ольга Голубовська.

Сьогодні на тлі коронавірусної хвороби помер видатний реаніматолог, професор Фелікс Семенович Глумчер. Розумний, професійний, сильний, прямий, самодостатній і працьовитий... я не знаходжу слів, щоб описати його внесок у лікування важких хворих, підготовку кадрів…

Голубовська згадала про смерть цього року влітку ще одного відомого академіка Петра Фоміна.

Ціла епоха лікарів, які присвятили своє життя людям... RIP...

Фелікс Глумчер певний час був президентом Асоціації анестезіологів України, членом Європейської та Світової Асоціації анестезіологів. Він автор чималої кількості наукових праць у медицині.

Нагадаємо, що у жовтні на Тернопільщині помер терапевт Іван Венжинович. Це був «той самий лікар» із соціальної реклами боротьби з COVID-19 від Міністерства охорони здоров'я.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень