Чому ми заслужили на посилення карантину і на СOVID-19

*АВТОРСЬКА КОЛОНКА: думки, викладені в тексті, можуть не збігатися з позицією редакції

Я гордий за український народ, адже він не ховається від COVID-19. Люди чекають, доки ковід здасться та піде.

Як чекають, доки болячка сама пройде. Чи корупція сама собою зникне.

Третього листопада - майже 9 тисяч випадків і півтори сотні смертей за добу.

У цей антирекордний для України день я сиджу у черзі біля рентген-кабінету у поліклініці на Драгоманова, аби забрати знімок ліктя. Навпроти сіли чоловіки – батько та син. Нормальні українські чоловіки у чорних куртках, охайні, наче не злі – середньостатистичні. Без масок.

Ніхто кілька хвилин на них не зважав, доки повз не пройшла працівниця лікарні (не звернув уваги на посаду), яка попросила одягнути маски.

- А чьо я повинен? А у мене немає. А у мене немає грошей купити. Це не у мене проблєми, це у вас будуть проблєми, коли узнаєте, що це все видумка!

Робота ковід-дисидентів. Знак протесту на табличці з проханням дотримуватися дистанції.

На погрозу викликати поліцію, маски раптом з'явилися. І одягнулися. Лікарка пішла, маски знялися. Почалося обговорення, як нас усіх дурять, на народі наживаються своїми штрафами, нє шоб зробити усіх щасливими, корупцію там побороти, войну закінчити, то вони в масках усіх заставляють ходити.

Медпрацівниця повернулася, знову нагримала. У підсумку недоборець з системою спробував зняти її на телефон, за що отримав словесного ляща від присутніх і пішов кудись.

Медпрацівниця гримнула ще на кількох людей у черзі, які вдягли маску лише на рот. Ті мовчки натягнули її вище, прикривши носи.

Історія інша. Заговорив якось з мамою у Славуті за роботу автобусів. Їхала вона чи то в Нетішин, чи то у Шепетівку у майже пустому салоні, а водій скаржився їй на важку долю працівника автобусних перевезень:

- Роботи немає на карантині, а гроші ж треба якось заробляти. Ви кажіть своїм, що автобуси уже працюють, можна їздити.

Певний час вони справді суворо дотримувалися обмежень.

Але минуло кілька тижнів, я їхав тим же автобусом із тим же водієм у Нетішин. Водій спокійно брав усіх, хто проситься до нього в автобус.

Тобто роботи не було через пандемію, але тільки-но працювати дозволили, можна й далі не зважати на причинно-наслідкові зв'язки.

Інші приклади: це черги в тому ж «Макдаці» (як називають його люди), це й години пік у київському метро, ринки та торгові центри, це й ті ж самі борці з системою, яким просто ліньки одягнути маску. На елементарний засіб захисту у нас немає грошей, а на пляшку пива є.

Прогнозують в Офісі президента, що буде знову жорсткий карантин в Україні.

Знову український народ змушують страждати незрозуміло чому!

 

Знову стало жити настільки важко, що важко дотримуватися елементарних правил, аби жити стало легше.

Після посилення карантинних заходів час знову співати сумну думу про важку долю українського народу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень