Від вакцини в Україні ще ніхто не вмер: «Жодного летального випадку», - Дубров

Несподівана заява МОЗ

Від початку кампанії з вакцинації в Україні ще не зафіксовано жодного смертельного випадку в результаті щеплення проти COVID-19.

Як передає Радіо Трек, про це на брифінгу МОЗ заявив Сергій Дубров – провідний експерт Міністерства охорони здоров'я з боротьби з COVID-19 .

ПРЯМА МОВА:

«Якщо говорити про потенційні ризики (в результаті вакцинації. - Ред.), то минулого тижня ми бачили по кілька сотень летальних випадків від ускладнень коронавірусної хвороби.

 

Якщо ж говорити про вакцинацію, то жодного летального випадку, пов'язаного з вакцинацією, не було зареєстровано», - зазначив експерт.

Професор Сергій Дубров

За його словами, загалом, з початку кампанії щеплення проти COVID-19, було зареєстровано 113 ускладнень, проте вони не мали смертельних наслідків.

Тож ризик загибелі від протиковидної вакцини експерт вважає дуже низьким:

«Ризик отримати серйозне ускладнення менший, ніж подорожувати літаком або потрапити під машину, переходячи вулицю», - додав Дубров. 

Тим часом люди в коментарях пригадують, як мінімум, один випадок резонасний випадок – зі студентом, яки помер прямо в день отримання щеплення.

Ми писали про цей випадок у публікації «19-річний студент помер у Києві прямо в день вакцинації проти COVID-19»

Студент Володимир Сало

Відомо, що Володимир Сало в день смерті отримав щеплення вакциною Pfizer.

Крім того, на сайті самого ж МОЗ легко можна знайти повідомлення про смерть 47-річного чоловіка на Вінниччині, який помер 02 липня теж після щеплення вакциною Pfizer.

Скриншот з сайту МОЗ. Це початок відповідної публікації

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень