«Від удару впав на землю»: фельдшер, якого побили під час виклику у Рівному, розповів як усе було (ВІДЕО/ФОТО)

«Горілка нікого до добра не довела»

Закрита черепно-мозкова травма та гіпертонічний криз - це результат виїзду на виклик фельдшера швидкої допомоги. 30 років Ігор Мосійчук звик допомагати пацієнтам, однак вчора допомога знадобилася йому самому. Під час роботи на нього напав п'яний чоловік. 

– Вчора приїхали на виклик в кафе. Зайшли туди і побачили постраждалого. Ми підняли його, почали виводити. Там було декілька чоловіків, переважно всі були п'яні.

 

Один з них був дуже агресивний і все вказував нам, що робити. Почав нашу лікарку матюкати і я сказав, щоб він закрив рот. І він переключився на мене.

 

У правій руці в мене був ящик, а лівою я його відштовхнув і він дав мені кулаком в обличчя. Ногою він вибив ящик і почав його трощити,- розповідає Ігор Мосійчук.

Фельдшер пригадує, що після удару він спочатку обперся на машину «швидкої», а потім впав на землю. Поки йому надавали допомогу, потерпілий для якого з самого початку викликали медиків, сів у таксі та поїхав. А ось нападник почав «тікати». Щоправда, виходило в нього це не дуже вдало, бо він був п'яний.

Тим часом лікарка Ірина Полюхович разом з бригадою «швидкої» та перехожими людьми кинулися його наздоганяти.

– Поки ми підіймати нашого фельдшера, дивились на побитий ящик з медикаментами. той чоловік пішов у кафе. Через кілька хвилин я бачу, що він вийшов і почав собі тихенько йти. Я почала кричати, що він зупинився, бо зараз приїде поліція. 

 

Він не реагував і я почала кричати перехожим, що допомогли його зупинити. Йшли доволі довго і молоді хлопці допомогли нам його затримати і потримати до приїзду поліції. 

За словами, лікарки подібні випадки непоодинокі, втім затримати зловмисників виходить не завжди, тож вони так і залишаються без покарання.

Цього разу так не вийде, бо правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства відносно фельдшера. Тепер 34-річному нападнику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років. 

Сам Ігор Мосійчук від госпіталізації відмовився і каже, зла на чоловіка не тримає, бо горілка нікого до добра не довела.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень