«Від тюльпанів на клумбах хочуть відмовитися у Рівному». Чи правда це? (ФОТО)

Мовляв, таким чином хочуть зекономити гроші

Цього року Рівне особливо красиво виглядає через велику кількість тюльпанів на клумбах. Біля них фотографуються і навіть дякують у соцмережах працівникам міського тресту зеленого господарства за таку вирощену ними красу. 

Втім, самі працівники тресту кажуть, що,

можливо, цього року востаннє тюльпани милують око рівнян та гостей міста.

 

Бо, мовляв, міський голова Олександр Третяк наполягає на тому, щоб надалі висаджувати на клумбах лише багаторічні квіти, наприклад півонії. Бо це - дешевше, ніж щороку заквітчувати місто тюльпанами. 

 

Чи справді це так - ми запитали у речника міського голови Оксани Власюк: 

Насправді позиція міського голови - це зелене і якомога красивіше заквітчане місто. Тож навіть мови нема про те, щоб відмовитися від тюльпанів.

 

Навпаки - ми пишаємося нинішніми квітниками. І торік міський голова говорив про те, щоб так, як інші міста асоціюються, наприклад, з трояндами, з сакурами, то гарно було б, щоб Рівне було саме містом тюльпанів. 

 

За словами Оксани Власюк, можливо, позиція висаджувати багаторічники замість тюльпанів була у попереднього керівника тресту зеленого господарства. 

Позиція міського голови - це максимально заквітчане місто: щоб квіти росли не лише на центральних вулицях, щоб якась приємність була людям у ці важкі часи.

 

Звісно, окрім тюльпанів, на клумби, де ще немає квітів, можна висаджувати і багаторічники. Але зараз про це не йдеться. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень