Від природної краси ні сліду: як зараз виглядає Нурбахар Хатун із серіалу «Величне століття» (ФОТО)

Зараз вона вже зовсім не та Нурбахар, до якої тоді звикли глядачі

Коли на екранах з’явилася красуня Нурбахар-хатун, яка стала коханою жінкою Шехзаде Мехмеда (сина Хюррем Султан), вона одразу ж зачарувала публіку своєю природною красою, витонченою вродою та незвичайними рисами обличчя.

Попри те, що героїня явно вибивалася із прийнятих стандартів краси, вона притягувала погляди та одразу ж запам’яталася.

Екранного часу їй було виділено не так вже й багато і здебільшого її запам’ятали лише реальні фанати шоу.

Але вже через декілька років на турецькі екрани вийшов дуже популярний серіал «Ти розкажи Караденіз», в якому Ірем Хелваджіоглу зіграла головну роль.

Як зараз виглядає Нурбахар Хатун

Зараз вона вже зовсім не та Нурбахар-хатун, до якої тоді звикли глядачі. В неї значно збільшилися губи та відкрився погляд. Також дівчина почала підбирати вигідні образи. Зокрема, макіяж очей в неї завжди такий, що акцент робиться на великі та яскраві очі.

Поки що кар’єра акторки знаходиться на висоті, однак, є висока ймовірність, що свої найкращі ролі вона залишила позаду. Все ж таки конкуренція у турецькому шоубізнесі шалена.

Джерело: Сенсація

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень