«Від повістки до могили»: скільки в середньому живуть росіяни на фронті

Доля більшості окупантів визначена

Згідно з дослідженням, у перший місяць після мобілізації загинули щонайменше 130 осіб. У середньому через 4,5 місяці на фронті російські окупанти гинуть.

Є й ті, кому вдається протриматися на полі бою лише кілька днів.

Про це свідчать дані дослідження, яке провели Conflict Intelligence Team (CIT) та «Важливі історії».

Більшості загиблим було від 30 до 45 років. Найбільш віковий загиблий мобілізований у нашому списку — 62-річний майор із Тверської області. Він провів на війні майже вісім місяців.

- Частина вже восени потрапила до м’ясорубки в районі Сватового та Кремінної, де російському військовому керівництву потрібно було терміново закривати прорив.

 

На початку мобілізованими забивали дірки, щоб екстрено запобігти обвалу фронтів, наситити фронт живою силою. Рекорд від порядку денного до могили — лише кілька днів, — зазначають експерти CIT.

Видання зазначає, що вже практично в кожному регіоні росії був похований хоча б один чоловік, який «повернувся» з фронту.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень