Від 19 тисяч: Рівненських чемпіонів з інвалідністю нагородили з обласного бюджету

Грошовими винагородами

26 спортсменів з інвалідністю отримали нагороди з бюджету Рівненщини. Їм та їхнім тренерам вручили відзнаки в Рівненській ОДА.

За цей рік в області додалося переможців і призерів чемпіонатів світу та Європи. Серед них Катерина Шепелюк, яка нещодавно у Франції стала чемпіонкою світу з дзюдо серед спортсменів із вадами слуху.  

Крім того, на чемпіонаті у Франції українські дзюдоїсти вперше перемогли своїх найсильніших конкурентів – росіян, говорить Катерина Шепелюк:

Нашими найсильнішими опонентами були росіяни. Нам вдалося перемогти їх і дівчата отримали командну золоту медаль. Також вперше в історії дзюдо російську команду перемогла наша чоловіча команда. 

Загалом на грошові винагороди передбачили понад 1 мільйон 700 тисяч гривень. Суми коливаються від 5 до 95 тис грн тренерам і від 19 до 110 тис грн їхнім вихованцям.

Так, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зауважує, що спортсмени та тренери отримають достойні виплати.

Зокрема, за перше місце спортсменам виплатять орієнтовно 57 тисяч гривень, за друге та третє – 47 та 42 тисяч гривень відповідно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень